Reparatii Turbo

Incercati sa puneti un sistem turbo eficient pentru vehiculul dumneavoastra?
Ei bine avem exact ceea ce cautati! Oferim solutia perfecta prin functionarea turbosuflantei la cea mai inalta calitate la un pret prietenos.

Service-ul “Turbo Parts” ofera reparatii turbosuflante de inalta performanta!

Oferim garantie 12 luni fara limita de km pentru reparatia turbosuflantei sau cumpararea unei turbosuflante.

 

Oferim servicii calitative de reparatii turbosuflante pentru autoturisme,camioane,vehicule utilitare,utilaje de constructii si utilaje agricole.

 

Turbosuflanta are rolul de a creste debitul de oxigen necesar procesului de ardere, rezultand astfel o performanta mai mare a motorului. Ca si principiu de functionare,turbosuflanta foloseste gazele arse eliminate din motor in timpul evacuarii. Acestea pun in miscare rotorul turbina, care la randul sau va pune in miscare rotorul compresor, fortand astfel in cilindrii motorului, aerul aspirat din atmosfera. In acest fel in camera de ardere se va afla o cantitate mai mare de oxigen ceea ce permite si o cantitate mai mare de combustibil injectat. Datorita volumului mare de oxigen asigurat de turbosuflanta,in camera de ardere, combustibilul va avea o ardere cat mai completa crescand astfel puterea motorului.

Disfunctionalitatea turbosuflantei are repercursiuni semnificative asupra motorului. Aceasta va face ca motorul sa piarda din putere si sa aiba un consum ridicat de ulei. In cele mai multe cazuri motorul va elimina fum albastru si va avea o functionare tumultuoasa. Foarte important de stiut e ca aceste simptome pot avea si alte cauze ce exclud disfunctionalitatea turbosuflantei. Pentru aceasta se recomanda intotdeauna opinia unui specialist!

 Asiguram service pentru turbosuflante Garrett, KKK, Holset, IHI,MHI,Schwitzer si Toyota.